Dodatki do dań drugich

Marynowane czarne kurki
Produkt bardzo trudno dostępny, idealne do mięsa wołowego i ciemnych sosów, cechą wyróżniającą jest to, że zostały zamarynowane w herbacie…
40 PLN
Ogórki kiszone
Połączenie ogórków kiszonych z małosolnymi winikające z odpowiedniego przerwania kiszenia i wznowienia go po 2 tygodniach. Waga 700g.  
20 PLN
Musztarda serocka
Naturalna musztarda przygotowywana metodą tradycyjną bez konserwantów, lekko słodkawa, idealna do wędlin i mięs pieczonych. Waga 180g.
10 PLN
Sos bolognese
Klasyczny sos z mięsem wieprzowo-wołowym z pomidorami, idealnie nadaje sié do przygotowania lasagne lub sphagetti bolognese. Skład; mięso wołowe, mięso…
19 PLN
Sos serowy
Sos serowy przygotowywany jest z trzech rodzajów sera - Gorgonzola, Camembert i Cheddar. Idealnie nadaje się do mięsa czerwonego, makaronu…
22 PLN

Zaloguj się

Zaloguj

Nie pamiętam hasła - Wygeneruj nowe

Nie pamiętam hasła

Podaj adres e-mail użyty do logowania

Element zostanie usunięty i nie będzie można go przywrócić